Ίχνος Πλοήγησης

Νέα / Προσκλήσεις

"Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για υποβολή πρότασης, προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου 6 ατόμων με έργο καταχώριση και επεξεργασία δεδομένων."

Πρόσκληση


"Ημερίδα Πλαισίωσης των Προγραμματών Ψυχολογικής Υποστήριξης"

Την Παρασκευή 5/10/2012 και ώρα 10:00-13:15 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Πλαισίωσης των Προγραμμάτων Ψυχολογικής Υποστήριξης της Πράξης "Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών" στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8).
Η ημερίδα αφορά στις σχολικές μονάδες που σχεδιάζεται να προχωρήσουν σε συνεργασία με τη Δράση 6 και έχουν λάβει σχετική πρόσκληση.
Όσοι/ες από τους διευθυντές/ντριες, εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και σχολικούς συμβούλους που προσκλήθηκαν δε δύνανται να παρευρεθούν στην εν λόγω ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή αναμετάδοσή της.
Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα του Διάπολις (www.diapolis.auth.gr) θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση με τίτλο:


Τίτλος:
"Ζωντανή Αναμετάδοση Ημερίδας, Παρασκευή 5.10.2012, Θεσσαλονίκη"

Η πρόσβαση θα είναι απλή και τα βήματα θα περιγράφονται αναλυτικά.
Η ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη και θα αναρτηθεί λίγο πριν την έναρξη της ημερίδας.



Πρόγραμμα





"Ημερίδα Πλαισίωσης των Προγραμματών Ψυχολογικής Υποστήριξης"


Την Παρασκευή 28/9/2012 και ώρα 10:00-13:15 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Πλαισίωσης των Προγραμμάτων Ψυχολογικής Υποστήριξης της Πράξης "Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών" στην Αθήνα (ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52).Η ημερίδα αφορά στις σχολικές μονάδες που σχεδιάζεται να προχωρήσουν σε συνεργασία με τη Δράση 6 και έχουν λάβει σχετική πρόσκληση. Όσοι/ες από τους διευθυντές/ντριες, εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και σχολικούς συμβούλους που προσκλήθηκαν δε δύνανται να παρευρεθούν στην εν λόγω ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή αναμετάδοσή της.Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα του Διάπολις (www.diapolis.auth.gr) θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση με τίτλο:

"Ζωντανή Αναμετάδοση Ημερίδας, Παρασκευή 28.9.2012, Αθήνα"

Η πρόσβαση θα είναι απλή και τα βήματα θα περιγράφονται αναλυτικά.

Η ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη και θα αναρτηθεί λίγο πριν την έναρξη της ημερίδας.






Οδηγίες για τη δεύτερη συνάντηση των ψυχολόγων που θα συμμετέχουν στη φάση της Διευρυμένης Εφαρμογής των ΠΨΥ (2012-2013) στην Αθήνα την Παρασκευή 28/9/2012 και το Σάββατο 29/9/2012

Πρόγραμμα

Οδηγίες μετακίνησης συνεργατών






Αλλαγή Ημερομηνίας Συνάντησης στη Θεσσαλονίκη

Λόγω έναρξης της ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) και προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων, η πρώτη συνάντηση των ψυχολόγων, που θα εργάζονται με βάση τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε οριστεί για τις 8/9/12 στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρεται στις 7/9/12.

 
Ο τόπος που θα διεξαχθεί η συνάντηση είναι το Capsis Hotel στην οδό Μοναστηρίου 18. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2310 995030 (κ. Σταυρούλα Βερβερίδου).

Πρόγραμμα





Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Αθήνα στις 2/9/2012 είναι το ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, ΤΚ 106 78, Αθήνα).

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη (8/9/2012) θα ανακοινωθεί σύντομα.






Οδηγίες για την πρώτη συνάντηση των ψυχολόγων για τη φάση της Διευρυμένης Εφαρμογής των ΠΨΥ (2012-2013).

Υπεύθυνη δήλωση 1, Υπεύθυνη δήλωση 2Υπεύθυνη δήλωση 3, Οδηγίες για μετακίνηση συνεργατών 




 


Οι γραμματείες της Δράσης 6 "Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης" δε θα λειτουργούν κατά το χρονικό διάστημα 1/8/2012 έως 17/8/2012. Καλές διακοπές σε όλους/ες






Προτεινόμενοι ψυχολόγοι για τη φάση της Διευρυμένης Εφαρμογής των ΠΨΥ 2012-2013

Τόσο οι προτεινόμενοι όσο και οι αναπληρωματικοί ψυχολόγοι που αναφέρονται στην επισυναπτόμενη λίστα να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , έως 20/8/2012,  ενημερωτικό e-mail με το οποίο θα επιβεβαιώνουν ή  όχι τη διαθεσιμότητά τους για εργασία στα "Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης".

Ενότητες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Κατηγορία Ε

Πρόγραμμα συναντήσεων εκπαίδευσης





Ο τελικός πίνακας για την επιλογή συνεργατών-ψυχολόγων που θα συμμετέχουν στη Δράση 6 στη φάση της Διευρυμένης Εφαρμογής των ΠΨΥ κατα τη σχολική χρονιά 2012-2013, θα αναρτηθεί την τελευταία εβδομαδα του Ιουλίου 2012






Ευχές

Ευχές Χριστουγέννων





Εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «Σχολικός εκφοβισμός και θυματοποίηση: Σύγχρονες Διαστάσεις»

Στο πλαίσιο της Δράσης 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της Πράξης «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών» που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιστημονικώς υπεύθυνη την κ.Παντελιάδου Σουζάνα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «Σχολικός εκφοβισμός και θυματοποίηση: Σύγχρονες Διαστάσεις» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 18:30 μ.μ στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνης. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων και σε γονείς. Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες των: κ. Γιοβαζολιά Άκη κ. Κουρκούτας Ηλίας και κ. Παντελέρη Ευεποίνα.

Αφίσα





Ενημερωτική ημερίδα στη Ρόδο με Θέμα: Προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης στα σχολεία

Ενημερωτική ημερίδα στη Ρόδο με Θέμα: Προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης στα σχολεία


Στο πλαίσιο της Δράσης 6 «Προγράμματα Ψυχολογικής Υποστήριξης» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της Πράξης «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών» που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επιστημονικώς υπεύθυνη την κ.Παντελιάδου Σουζάνα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης στα σχολεία» την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 18:30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων και σε γονείς. Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες των: κ.Μπίμπου Άννα κ.Τσαμπαρλή Αναστασία και κ.Πανταζή Παύλος καθώς και προβολή οπτικοαουστικού υλικού.

(η αφίσα σε αρχείο pdf)





Ανακοίνωση Ημερίδας με τίτλο: "Προσαρμογή και ψυχική υγεία μεταναστών και παλιννοστούντων μαθητών: Διερεύνηση αναγκών και σχέδιο παρέμβασης"

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης 9.30 π.μ.

Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos

Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα




Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Επιστημονικούς Συνεργάτες, Ερευνητές και Επίκουρους της Δράσης 6 (αρχείο pdf)


Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα "Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών. Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης" μόνο για την κατηγορία Ε εώς και τις 15/5/2012. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις υπόλοιπες κατηγορίες έχει παρέλθει.