Ίχνος Πλοήγησης

Στελέχωση δράσης

Στελέχωση δράσης

«Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας»


Επιστημονική υπεύθυνη της Δράσης

Ζωή Παπαναούμ, Καθηγήτρια Α.Π.Θ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


Επιστημονικοί υπεύθυνοι σεμιναρίων

Ελένη Κατσαρού, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Κωνσταντίνος Μπίκος, Καθηγητής ΑΠΘ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Μαρία Λιακοπούλου, Διδάσκουσα, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Ζωή Παπαναούμ, Καθηγήτρια Α.Π.Θ., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


Επιστημονικοί συνεργάτες

Γεωργία Μπουρουτζή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Εύη Πολυβάκα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Μενέλαος Τζιφόπουλος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


Διοικητική υποστήριξη

Βασιλική Παπαγρηγορίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Χρύσα Ντόβα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.