ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΟΚ;Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΕ WORD KAI META NA TH ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ;
ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΥ
ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΟΚ;Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΕ WORD KAI META NA TH ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ;
ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΥ
καλημέρα σας!
θα συμπληρώσετε τη φόρμα σχεδιασμού και θα την αποστείλετε μαζί με το σχέδιο διδασκαλίας, που θα γράψετε σε word στο mail της δράσης.
με εκτίμηση
Σοφία Μαντζανίδου.
Καλησπερα!
Ήθελα να σας πληροφορήσω οτι δεν σας ξεχασα για τα ερωτηματολόγια.Έλεγξα και διαπίσυωσα οτι δεν είχς σταλεί τίποτα και παράλληλα τα ξαναζήτησα από τις συναδέλφισσες, αλλά έπειτα απουσίασα από το σχολείο λόγω ασθένειας και γι αυτ΄΄ο δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει γίνει. Επίσης η ασθένεια είναι και ο λόγος που δεν σας έχει σταλεί η εργασία μου. Εχω προσπάθήσει να ξεκινήσω αλλά μου ειναι αδύνατον να την πραγματοποιήσω. Η εφαρμογή όμως της μεθόδου και η εργασία του παιδιού επίσης υπάρχει στα χέρια μου. Γ νωρίζω ότι έχει λήξει η προθεσμία , απλά ήθελα να σας ενημερώσω για το λόγο πουδεν ήμουν καθόλου συνεπής. Δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνει κάτι άλλο το σεμινάριο, αλλά θα ήθελα να είμαι σε επαφή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!